Je bekijkt nu Een ontwerp uit noodzaak

Een ontwerp uit noodzaak

Een ontwerp uit noodzaak

Soms ben je bewust een ontwerp aan het maken voor een sieraad. Soms spontaan en soms denk je er goed over na. Maar in het geval van onze nieuwe classic armband met tijgeroog is dat proces heel anders verlopen.

Al snel bleek dat tijgeroog door de scherpe microscopische vezels in onze classic collectie niet duurzaam was. Binnen een paar dagen begon de draad waarmee de tijgeroog geregen was te pluizen en te breken. We hebben veel draad onderzocht maar telkens met hetzelfde probleem. De vezels in tijgeroog zijn zelfs zo scherp dat dun roestvast gevlochten ijzerdraad niet werkte en brak. Gelukkig trokken de eerste klanten al snel aan de bel en lieten weten dat de armband al na een paar dagen kapot was.

Omdat we tijgeroog niet uit onze classic collectie wilden halen moesten we een manier vinden om het wel duurzaam te maken. Draad was geen optie dus wat dan? De oplossing, bedacht en ontworpen door ons, is een arbeidsintensieve oplossing waardoor er een uniek sieraad is ontstaan. In plaats van de tijgeroog te rijgen met draad hebben we gekozen om per kraal een Sterling Zilveren as/pen met aan beide zijden een oogje te maken waardoor de veter past. Door het Sterling Zilver in de armband te oxideren heeft deze een stoere uitstraling gekregen en is deze bovendien uniek, oersterk en onverwoestbaar. Zie hier het resultaat van onze nieuwe armband. We zijn zelf zeer tevreden en de reacties zijn positief. Dit is een puur BELA ontwerp en uniek in de markt. U kunt deze armband bestellen door hier te klikken.

Geef een antwoord