CUSTOM MADE SIERADEN
Bela Donaco Custom Made ring

Mooie elegante ring gesmeed van Sterling Zilver en goud. Een verjaardagscadeau voor een dochter die 25 jaar werd. Deze ring is voorzien van haar naam aan de binnenkant.

Ook een idee voor een ring? Wij kunnen samen met u een prachtige ring ontwerpen die we vervolgens gaan maken voor je.

 

Kostbare Tanzaniet edelsteen in hanger verwerkt

Voor een klant van ons hebben we een kostbare Tanzaniet in een hanger verwerkt. De onderkant van Sterling Zilver is een afgietsel van de edelsteen en heeft dus dezelfde vorm als de Tanzaniet edelsteen. Wij kunnen alle soorten edelstenen verwerken in een sieraad in overleg met de klant. Of het nu een aandenken, een persoonlijk voorwerp of een remake van een sieraad betreft. Neem voor eventuele vragen contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij inventariseren uw wensen en maken vrijblijvend een offerte.

Bela Donaco Custom Made armbanden

Mooie combinatie armbanden voor een stelletje met gezamenlijke geboorte stenen en messing knoop met van beide kanten het familiewapen of deel ervan. Een geweldig mooie combinatie van kleuren en stenen zoals Saffier, Smaragd, Robijn, Granaat, Parels, Malachiet, Carneool etc. De edelstenen zijn omgeven door vintage buffelleder en kokos kraaltjes.


We hebben deze armbanden samen met de klant samengesteld en ontwikkeld. Ze waren intensief betrokken bij het ontwerp van de knopen en combinatie edelstenen. Een waardevol en duurzaam sieraad met een gedachte van een klant vormgegeven in deze twee armbanden.

Dit soort sieraden wordt in overleg ontwikkeld. We houden de klant op de hoogte met foto’s en 3D animaties. Deze worden regelmatig verzonden. Bijvoorbeeld van de knopen en combinatie stenen vooraf. Geen verrassingen achteraf dus.

Custommade Indian Pipe Choker

Dit sieraad is in opdracht gemaakt voor een Sjamaan. Een Indian pipe choker werd in vroegere tijden door indianen gebruikt als nek bescherming tegen pijlen. Dit unieke sieraad is versierd met Hopi symbolen. Veel Sterling Zilver en buffelleder versierd met Turquoise disc kraaltjes zijn de gebruikte materialen. Alle materialen zijn afkomstig uit het gebied waar deze indianen leven/leefde. Een prachtig Native Art object.

Lapis lazuli hanger uniek maatwerk sieraad

Een moeder die voor haar dochter een Lapis Lazuli steen uit heeft gekozen bij ons waarvan ze een hanger inclusief ketting heeft laten maken. Op de achterkant is een tekst verwerkt en een hartje. Deze edelsteen en hanger zijn uniek omdat alle stenen een andere vorm of maat hebben. Wij hebben diverse mooie edelstenen waarvan we iets moois kunnen maken. Een unieke ring, ketting, oorbellen, enkelbandje of armband eventueel gepersonaliseerd met uw tekst of andere afbeelding aan de achterkant. Wij gebruiken voor de sieraden altijd kwalitatief hoogwaardige edelstenen en laten u kiezen welke edelsteen u wilt gebruiken voor het sieraad. Natuurlijk kunt u ook zelf een edelsteen laten vermaken tot een mooi sieraad. We bespreken graag wat de mogelijkheden passend bij een edelsteen zijn zodat u weet waar u aan toe bent.

We houden klanten meestal op de hoogte van de voortgang middels foto’s en 3D presentaties.

Custommade sieraden voor Tom Coronel en zijn vrouw

Voor Tom Coronel (TCR=Tom Coronel Racing) en zijn vrouw Paulien Zwart custom-made armbanden gemaakt. De lederen armband voor Tom is oersterk met zwaar Sterling Zilver afgewerkt. De Sterling Zilveren plaat en gesp zijn door ons ontworpen en gemaakt. Het leuke is dat hij regelmatig te zien is in de Dakar rally van 2022 waar hij hem gewoon draagt tijdens de race. Deze rally is niet zachtzinnig en een beproeving voor Tom en de materialen die hij gebruikt. Ook dit sieraad zal tegen een stootje moeten kunnen. Zand, stof, water, olie en werk aan een auto zijn niet de eerste dingen waar je aan denkt bij het dragen van een sieraad. Dit sieraad van Tom kan het aan.

Bela Donaco Custom Made sieraden

Wilt u een sieraad speciaal op maat en voor u ontworpen en gemaakt door ons? Hebt u een object zoals een edelsteen, munt, foto dat u altijd als herinnering bij u wilt dragen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken om zo samen met u tot een mooi ontwerp en sieraad komen.

GRAVEREN

Wij kunnen uw sieraad en soms zelfs edelstenen of natuurstenen ook van een gravure voorzien. Denk hierbij aan trouwringen, gedenk sieraden zoals gedenkstenen en as sieraden of mini grafstenen waarin het as van uw nabestaande bewaard kan worden. Combinaties van edelsteen/natuursteen met Koper, Brons of Sterling Zilver zijn mogelijk.

Mooi voorbeeld van een custommade sieraad
tweeling armband Emma / Pauline