CUSTOM MADE SIERADEN

Bela Donaco Custom Made armbanden

Mooie combinatie armbanden voor een stelletje met gezamenlijke geboorte stenen en messing knoop met van beide kanten het familiewapen of deel ervan. Een geweldig mooie combinatie van kleuren en stenen zoals Saffier, Smaragd, Robijn, Granaat, Parels, Malachiet, Carneool etc. De edelstenen zijn omgeven door vintage buffelleder en kokos kraaltjes.


We hebben deze armbanden samen met de klant samengesteld en ontwikkeld. Ze waren intensief betrokken bij het ontwerp van de knopen en combinatie edelstenen. Een waardevol en duurzaam sieraad met een gedachte van een klant vormgegeven in deze twee armbanden.

Dit soort sieraden wordt in overleg ontwikkeld. We houden de klant op de hoogte met foto’s en 3D animaties. Deze worden regelmatig verzonden. Bijvoorbeeld van de knopen en combinatie stenen vooraf. Geen verrassingen achteraf dus.

Custommade sieraden voor Tom Coronel en zijn vrouw

Voor Tom Coronel (TCR=Tom Coronel Racing) en zijn vrouw Paulien Zwart custom-made armbanden gemaakt. De lederen armband voor Tom is oersterk met zwaar Sterling Zilver afgewerkt. De Sterling Zilveren plaat en gesp zijn door ons ontworpen en gemaakt. Het leuke is dat hij regelmatig te zien is in de Dakar rally van 2022 waar hij hem gewoon draagt tijdens de race. Deze rally is niet zachtzinnig en een beproeving voor Tom en de materialen die hij gebruikt. Ook dit sieraad zal tegen een stootje moeten kunnen. Zand, stof, water, olie en werk aan een auto zijn niet de eerste dingen waar je aan denkt bij het dragen van een sieraad. Dit sieraad van Tom kan het aan.

Bela Donaco Custom Made sieraden

Wilt u een sieraad speciaal op maat en voor u ontworpen en gemaakt door ons? Hebt u een object zoals een edelsteen, munt, foto dat u altijd als herinnering bij u wilt dragen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken om zo samen met u tot een mooi ontwerp en sieraad komen.

GRAVEREN

Wij kunnen uw sieraad en soms zelfs edelstenen of natuurstenen ook van een gravure voorzien. Denk hierbij aan trouwringen, gedenk sieraden zoals gedenkstenen en as sieraden of mini grafstenen waarin het as van uw nabestaande bewaard kan worden. Combinaties van edelsteen/natuursteen met Koper, Brons of Sterling Zilver zijn mogelijk.

Mooi voorbeeld van een custommade sieraad
tweeling armband Emma / Pauline

Custommade Indian Pipe Choker

Dit sieraad is in opdracht gemaakt voor een Sjamaan. Een Indian pipe choker werd in vroegere tijden door indianen gebruikt als nek bescherming tegen pijlen. Dit unieke sieraad is versierd met Hopi symbolen. Veel Sterling Zilver en buffelleder versierd met Turquoise disc kraaltjes zijn de gebruikte materialen. Alle materialen zijn afkomstig uit het gebied waar deze indianen leven/leefde. Een prachtig Native Art object.

Gedenktag met vingerafdruk

Een uniek aandenken aan iemand die u lief is of was. Een vingerafdruk op een tag dat aan ieder sieraad past.

Wat we nodig hebben is een foto van de vingerafdruk zodat we die kunnen bewerken en geschikt kunnen maken voor de ets/gravure. Deze tag is verkrijgbaar om de volgende materialen:Sterling Zilver, Brons, Koper, Messing, RVS

Bestel direct

Sieraden op maat voor u

Ziet u een sieraad op onze website of hebt u ergens anders een sieraad gezien maar u wilt dat in uw eigen stijl laten maken? Bij ons kan bijna alles. Wij hebben veel materialen en edelstenen op voorraad en anders bestellen we het gewoon. Hier rechts een voorbeeld van een custom-made ketting/choker van leder, Amethist en Sterling Zilver passend bij een Bela Donaco armband.

U kunt ons altijd mailen of bellen voor vrijblijvende informatie en advies.Wanneer wij een sieraad op maat maken doen we dat stap voor stap in overleg met u.

Custommade armbanden

Hier een custom-made armband voor een beginnend artiest met zijn logo van Sterling Zilver op koper. De sluiting is een retro/klassieke sluiting door ons ontworpen en gemaakt.

Dit sieraad gaat je leven mee en is oersterk. Een combinatie van design, oud zilversmeedwerk en hightech. Een uniek sieraad waarmee je de show steelt.

Custommade ringen

Dit is een voorbeeld van een custom made ring van een klant die ooit een edelsteen als aandenken heeft gehad. Deze steen is verwerkt in een handgemaakte sterling zilveren ring.