PERSONAL SHOPPING

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK BIJ BELA DONACO

Vind jij het ook zo moeilijk om een sieraad online te kopen, wil je iets eerst met je eigen ogen zien en aanraken, of heb je specifieke wensen? Dan wordt het wellicht tijd voor een personal shopping moment. Iemand die op een laagdrempelige, gemoedelijke maar ook professionele manier met jou samen gaat uitvinden wat je precies wenst en hoe wij dat kunnen vormgeven & realiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, het kan bijvoorbeeld gaan om een paar oorbellen en/of een armband die bij een specifieke outfit passen, een armband voor bij een strak pak, sieraden afgestemd op je trouwdag, iets speciaals met jouw eigen tekst in een kraal of een afbeelding op een hangertje, jouw wensen zijn de basis van ons gesprek. Wij willen voor iedereen ruim de tijd hebben en daarom kun je bij ons ook heel goed terecht voor een gedenksieraad dat je rustig wilt bespreken. Geen drukte achter je in de winkel, maar gewoon rustig met een kopje koffie of thee kijken naar de mogelijkheden. We hebben duizenden edelstenen en ledersoorten in alle maten en kleuren waaruit je kunt kiezen. De kans op keuzestress is zogezegd groter dan de kans dat we er niet uitkomen.

Naast onze mooie galerie/atelier met uitzicht over de Maas heeft Alphen a/d Maas een prachtige omgeving om te wandelen over de uiterwaarden en is er een van de klompenpaden in ons dorp. Ook zijn er diverse horecagelegenheden vlak in de buurt, waar t lekker vertoeven is. De Hucht, Bij van alles een bietje en ‘t Anker. Dus ook wanneer je wat verder moet reizen zijn er aanvullende mogelijkheden voor ontspanning.

In het algemeen kunnen afspraken gemaakt worden op alle doordeweekse dagen van 12 uur tot 18 uur. Wilt u in de avonduren een afspraak maken stuur ons dan een mailtje. U bent natuurlijk ook welkom in de weekenden op zaterdag en zondag van 12 uur tot 17 uur zonder afspraak.

Tot snel, we kijken uit naar je afspraak met ons!

PLAN EENVOUDIG JE AFSPRAAK HIER

Andrea's kleur en steenkeuze voor oorbellen
Gereed voor Trees, haar kerstsieraden
Patricia's keuze voor komende zomer
sieraad voor claudia bij de presentatie van haar nieuwe schilderij