NAAM & GEDENKSIERADEN

KOESTER WAT JE LIEF IS

Gedenk sieraden en vooral naamsieraden zijn er genoeg te koop. Maar altijd van hetzelfde. Een plaatje een kettinkje. Wij hebben gemeend dat het vooral leuk is om gedenktekens en namen te integreren in onze sieraden zonder aan design in te boeten. Dus als aanvulling. Een extra optie om al onze armbanden en enkelbandjes met kralen en later ook de lederen armbanden en kettingen aan te vullen met 1 of meer Sterling Zilveren kralen met een tekst. Of het nu je kinderen zijn, een geliefd iemand die overleden is te herdenken of gewoon een bedankje aan iemand die je gesteund heeft. Dit alles kun je kwijt op de kralen die als extra optie bij bijna alle armbanden te bestellen zijn.

Wij zijn hier uniek in omdat het hier gaat om de sieraden uit ons assortiment en niet om de specifieke gedenksieraden. Door onze high tech laser zijn we in staat om bijvoorbeeld teksten op kralen van 6 mm te plaatsten. Deze teksten zijn zeer klein maar scherp en goed leesbaar. Ondanks dat we het hier vaak over kralen hebben kunnen het ook spacers zijn in plaats van kralen. Dit is afhankelijk van het sieraad. Deze extra opties worden in harmonie met het bestelde sieraad gemaakt en zijn 100% geïntegreerd in het sieraad met dezelfde afwerking.

MAATWERK ARMBANDEN ESTHER & JORIS

Speciaal in opdracht gemaakt luxury armbanden met naamkralen voor Esther en Joris. Deze armbanden zijn gemaakt van 8 mm mat Apatiet edelstenen en Sterling Zilveren spacers ontworpen in samenspraak met Esther en Joris in onze galerie. Naast de Sterling Zilveren naam spacers/kralen zitten er aan de achterkant 3 soortgelijke wat smallere spacers die perfect combineren met de naam spacers.

Na het bezoek aan ons hebben we eerst ons idee gepresenteerd via een 360 graden presentatie voordat we de definitieve armbanden gingen maken. Wij stemmen maatwerk sieraden altijd regelmatig af met de opdrachtgever zodat ze niet voor verrassingen komen te staan. Ons doel is dat klanten weten wat ze krijgen en 100% tevreden zijn over onze sieraden. 

Wanneer je ook een maatwerk sieraad wil maak dan een afspraak via de knop “personal shopping“.

GEDENKTAG MET VINGER AFDRUK

Een uniek aandenken aan iemand die u lief is of was. Een vingerafdruk op een tag dat aan ieder sieraad past.

Wat we nodig hebben is een foto van de vingerafdruk zodat we die kunnen bewerken en geschikt kunnen maken voor de ets/gravure. We kunnen een vingerafdruk ook in hangers verwerken en zelfs ringen wanneer u dat wenst. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het voorbeeld met de tekst “PAPA” is een diepgravure van een vingerafdruk verwerkt in een wikkelarmband met zwarte pareltjes tussen Sterling Zilveren spacertjes. Een mooi voorbeeld van hoe wij de gedenkteksten/tekens integreren in een sieraad.

IN MEMORY BY BELA DONACO

Meer dan een printje. Een echte klassieker dit handmade Sterling Zilveren sieraad van 22 x 32 mm. Maak uw wensen kenbaar en wij maken er een mooi gedenksieraad van. Uw geliefde, vriend, kind of zelfs huisdier op dit medaillon. Bijna alles is mogelijk. Laat ons samen met u een sieraad ontwerpen dat generaties mee gaat. Een echt aandenken voor u en uw nabestaanden. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en een foto en tekst sturen naar info@beladonaco.com. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.