HEREN ARMBANDEN

Onze unieke collectie heren sieraden

Heren armbanden en sieraden

Wij hebben een unieke collectie herenarmbanden in diverse kleuren, edelstenen, parels en leder.  Onze kracht zit hem in de custommade armbanden. De heren armbanden worden altijd op maat gemaakt door ons. De kralenarmbanden voor heren kunnen bovendien worden gepersonaliseerd door bijvoorbeeld een extra naamkraal passend in het design van de armband.

Ook andere opties en wensen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van edelstenen of kleuren. Ook wanneer uw armband niet in onze armbanden catalogus voorkomt kunnen wij hem op maat maken voor je.

Naast armbanden met edelstenen hebben we ook diverse stoere lederen armbanden. Bijna alle herenarmbanden zijn afgewerkt met Sterling Zilver.

Handgemaakte Heren sieraden

Alle herenarmbanden worden in ons atelier met de hand gemaakt en geregen. De armbanden die wij maken zijn 3 tot 5 keer geregen met oersterk elastiek of draad. Daarnaast gebruiken we de beste natuurlijke edelstenen zoals bijvoorbeeld Onyx, Labradoriet, Lapis Lazuli, Jaspis, Jade, Turquoise en Tijgeroog. Ook armbanden met de duurdere edelstenen zoals  Opaal, Saffier, Smaragd en Robijn kunnen we maken en zitten soms al in onze collectie heren armbanden.

Unieke combinaties heren armbanden

Onze designs zijn uniek in vormgeving en kwaliteit. Wat we steeds vaker zien is dat heren armbanden combineren. Classics wikkelarmbanden of enkele armbanden in verschillende kleuren gecombineerd met de Luxury collectie. Onze webshop met herenarmbanden werkt gebruiksvriendelijk en er kan eenvoudig op kleur gezocht worden.
 

HEREN ARMBANDEN | HEREN SIERADEN