WORKSHOP SIERADEN MAKEN

Wil je graag verwend worden met een Tiny High Tea of in de avonduren Tapas en ondertussen een mooi sieraad maken? Dat kan bij ons. Wij geven workshops sieraden maken in onze galerie / atelier aan groepen van 4 tot 6 personen met een Mini High Tea of tapas. We willen dit bewust kleinschalig houden om zo voldoende aandacht aan alle deelnemers te kunnen geven. Ook deelnemers die geen ervaring hebben of minder handig zijn begeleiden wij naar een mooi eindresultaat.

De workshops zijn onderverdeeld in drie groepen.

  • Oorbellen & hangers
  • Armbandjes & enkelbandjes
  • Kettingen & colliers

Deze workshops duren gemiddeld 2 tot 3 uur, met eventueel een kleine uitloop. Na ontvangst met koffie/thee met wat lekkers gaan we aan de slag. We hebben een grote keus aan edelstenen in vele vormen, maten en kleuren en werken eigenlijk alleen met combinaties van natuurlijke materialen, die we proberen zo groen mogelijk in te kopen. Zo werken we veel met “groen” Sterling zilver (al dan niet verguld) vintage leder, koper, messing en goldfilled. Tijdens de workshop staan wij klaar om je te helpen, maar ook om te zorgen voor nog een lekker hapje en drankje, waardoor de workshop ook echt een gezellig uitje wordt. De all-in prijzen variëren afhankelijk van de workshop tussen de €45 en €75.

Het sieraad dat wordt gemaakt in onze workshop heeft een vergelijkbare verkoopwaarde met de sieraden in onze webshop met als verschil dat je je eigen unieke stuk maakt. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan zijn er diverse opties om thuis verder aan de slag te gaan, of natuurlijk om terug te komen voor een volgend sieraad.

Als extra optie kunnen wij in sommige sieraden direct een tekst graveren en/of een 360 graden presentatie maken zoals je soms bij onze online producten ziet.

Op de hoogte gehouden worden over onze workshops? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Tot snel, we kijken uit naar je bezoek aan ons!

Galerie / Atelier Bela Donaco

Wij zijn gevestigd aan de oever van de Maas in Alphen Gelderland in een pand van 200 jaar. We hebben hard gewerkt om de galerie in de oorspronkelijke staat terug te krijgen waardoor het een warme en klassieke omgeving is geworden waar het goed vertoeven is. Naast de werkplek zijn er ook mogelijkheden om plaats te nemen in een zithoek om even te genieten van wat muziek en een drankje. In de zomer kan dat ook buiten op een terras waar men kan genieten van het uitzicht.

Een bezoek aan ons kan ook uitstekend gecombineerd worden met een wandeling langs het klompenpad dat vlak bij ons begint of gecombineerd met een lunch of middag terras bij onze buren de Hucht. 

Informatie over het boeken van een workshop

Wanneer je een workshop voor 1 of meer personen boekt kan deze tot 24 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden voor de groep of 1 persoon. Wij boeken het teveel betaalde bedrag binnen 3 werkdagen terug op uw rekening.

Ben je met een groep van 4 personen of meer? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf een datum te bepalen. Voor meer informatie klik op Workshops voor groepen

Little High Tea

Als wij zeggen little High Tea  dan denken we aan Engelse thee in diverse soorten, verse kruiden thee en verschillende fingerfood hapjes, zowel zoet als hartig. Natuurlijk is er voor de koffiedrinkers ook koffie. 

Voor workshops in de avonduren serveren Tapas met diverse snacks.

Samen genieten van een heerlijk uitje, waarin je creatief bezig bent, maar waarbij je ook even rustig kunt zitten met een hapje en een drankje, rond kunt kijken in onze galerie of heerlijk uitkijken over de Maas.

Deze Little High Tea of tapas zijn bij de prijs inbegrepen.

Portret en 360 graden presentatie van sieraad

Als extra optie is een portret en 360 graden presentatie mogelijk. Ons ervaring is dat mensen dat erg leuk vinden en ze zijn bovendien geschikt om te posten op diverse social media. Deze presentaties worden gemaakt in een professionele product studio op het einde van de workshop. Onderaan de workshop pagina’s staan wat voorbeelden zodat je weet wat je krijgt. Het zijn professionele foto’s en opnames. 

Deze optie is exclusief de prijs. De prijs is € 7,50 voor de liefhebbers.

Laat je gedenk tekst graveren 

Als extra optie is het mogelijk om ter plaatse een eigen (gedenk) tekst of naam te laten graveren in bijvoorbeeld een Sterling Zilveren kraal of plaatje. 

Deze optie is exclusief de prijs. Deze extra optie kost € 20,00 p/p voor de liefhebbers.

ZELF SIERADEN MAKEN

ONZE WORKSHOPS

klik op een van de buttons hieronder
GENIETEN VAN HET UITZICHT

ONZE GALERIE / ATELIER

MEER DAN EEN WORKSHOP