BELA DONACO GALERIE/ATELIER

Ken je het gevoel dat je iets eerst wil aanraken en voelen voordat je een uitgave doet, in ons geval dus een sieraad? Wil je het passen, combineren of heb je specifieke wensen? Dan wordt het wellicht tijd dat je een vrijblijvend bezoek brengt aan onze galerie/atelier in Alphen Gelderland.

Een deel van ons 200 jaar oude pand langs de prachtige uiterwaarden van de Maas is in de oude staat hersteld en ingericht tot een gemoedelijke omgeving waar je onder t genot van een lekker drankje kunt shoppen, maar ook inspiratie kunt opdoen over stenen, kleuren, materialen en hun combinaties. Zo kan je bijvoorbeeld een paar oorbellen of armband laten maken die precies passen bij een van je kledingstukken of voor bij een bepaalde gelegenheid. Naast Bela Donaco sieraden hebben we ook schilderijen van Claudia van der Linde en prachtige handmade stola’s/omslagdoeken en lampen van Isabelle.

Nadat je onze gezellige galerie/atelier met uitzicht over de Maas hebt bezocht kan je nog verder genieten van het prachtige Alphen a/d Maas. Het dorp is gelegen in een mooie omgeving waar je kunt wandelen over de uiterwaarden of ‘t plaatselijke klompenpad kunt lopen. Ook zijn er diverse horecagelegenheden vlak in de buurt waar t lekker vertoeven is, De Hucht, Bij van alles een bietje en ‘t Anker. Dus ook wanneer je wat verder moet reizen zijn er aanvullende mogelijkheden voor ontspanning.

In het algemeen kunnen afspraken gemaakt worden op alle doordeweekse dagen van 12 uur tot 18 uur. Wilt u in de avonduren een afspraak maken stuur ons dan een mailtje. U bent natuurlijk ook welkom in de weekenden op zaterdag en zondag van 12 uur tot 17 uur zonder afspraak met uitzondering van de feestdagen.

Tot snel, we kijken uit naar je bezoek aan ons!

 

GALERIE AANBIEDING

ARMBAND EN OORBELLEN APATIET EN STERLING ZILVER
van € 130 voor € 75


ALLEEN IN DE GALERIE VERKRIJGBAAR