WIKKEL ARMBANDEN

Onze unieke collectie wikkel armbanden voor dames en heren

Wikkel armbanden

Wij hebben een grote en unieke collectie wikkel armbanden voor dames en heren. en enkelbandjes voor dames en heren. Wikkel armbanden met Sterling Zilver gecombineerd met parels, edelstenen en leder. Alle wikkel armbanden worden in ons atelier ontworpen en zijn handgemaakt.

Diverse soorten wikkel armbanden

We hebben bohemian style, classics maar ook basics. Onze wikkel armbanden zijn gecombineerd met leder en parels of edelsteentjes. Deze wikkel armbanden worden op maat gemaakt dus passen perfect.

Wikkel armbanden met edelstenen

We hebben een grote variatie aan modellen en edelstenen en/of parels voor dames en heren. Wikkel armbanden met o.a. Jade, Labradoriet, Agaat, Turquoise, Carneool, Citrien en veel meer edelstenen behoren tot onze collectie. Ook wanneer je steen er niet tussen staat kunnen wij een passende wikkel armband naar je wens maken.

Custom-made en naam wikkelarmbanden

Onze specialiteit is sieraden maken die niet alleen uniek zijn maar waar ook een gedachte achter kan zitten. Zoals naamkralen of tags. Speciale geboorte stenen al dan niet gecombineerd met andere edelstenen of gedenksieraden. Bijna alles is mogelijk. Wil je een speciaal sieraad of wikkel armband laten maken? Neem dan contact met ons op zodat we advies kunnen geven over wat er mogelijk is.