TROUWSIERADEN

Onze unieke collectie bruidssieraden van Sterling Zilver en Parels.

Trouwsieraden & Bruidssieraden

Wij hebben een unieke collectie trouwsieraden. Voor bruid en bruidegom of natuurlijk anders gewenst. Wij hebben de traditionele Nederlandse trouwsieraden uitgelicht op deze pagina. Eenvoudige bruidssieraden van Sterling Zilver en parels tot prachtige manchetknopen voor een colbert. Onze sieraden lopen uiteen van eenvoudig, chique tot stoer en elegant zoals de afgebeelde armband met orchid parels en vintage leder.

Trouwsieraden op maat

Een van de specialisaties van Bela Donaco zijn custommade & gedenksieraden ontwerpen. In deze activiteit zit voor een grote meerwaarde om bruidssieraden & trouwsieraden bij ons te bestellen. Denk aan de mogelijkheden van namen of initialen op een extra kraal, knoop of manchetknoop. Of laat je bruidssieraden door ons ontwerpen naar eigen idee. We werken graag samen om tot unieke sieraden te komen perfect passend voor de mooiste dag van je leven.

Trouwsieraden huren

Trouwen is in het algemeen een flinke investering in trouwkleding en sieraden. Een van de mogelijkheden is om sieraden voor deze bijzondere dag te huren bij ons. Indien je hier interesse in hebt stuur ons dan een bericht met je wensen en gegevens. Wij maken dan een offerte voor de kosten voor die dag. Dit zal een flinke besparing opleveren.

Trouwsieraden in alle soorten en uniek

Wanneer je zoekt op trouwsieraden of bruidssieraden zul je al snel ontdekken dat het veel van hetzelfde is. Sterling Zilver aangekleed met diamantjes die bijna nooit echt zijn. Dat is wel de standaard voor trouwsieraden op dit moment wanneer je online zoekt naar trouwsieraden.

Dat zijn precies de sieraden waar we ons van willen onderscheiden. Door uniek, duurzaam, custommade en anders te zijn en toch een traditioneel trouwsieraad willen presenteren. Bovendien zijn materialen zoals parels prachtig te combineren met andere materialen zoals leder. Sieraden die ook na een trouwerij te dragen zijn met of zonder gedenktekens zoals initialen.

Kleurrijk trouwen

Natuurlijk kiest niet iedereen voor traditionele trouwsieraden en een witte jurk. Ook daar hebben we meer dan genoeg mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan een Bohemian huwelijk. Bekijk dan eens onze bohemian sieraden door op de volgende button te klikken.
 

TROUWSIERADEN & BRUIDSSIERADEN

TROUWMODE

BRUIDSMODE

TROUWRINGEN

TROUWJUWELEN