IEDER ZIJN DING

WORKSHOP VOOR GROEPEN

inclusief Little High Tea

Workshop voor groepen

Ben je met een groepje van 4 tot 8 personen? Dan kunnen wij ook speciaal voor deze groep een gemixte workshop organiseren op een gewenste datum. Een keuze per persoon, oorbellen maken, armbanden maken of kettingen maken. Als alternatief kunnen we ook enkelbandjes of hangers aanbieden. De prijs is afhankelijk van welke keuze er gemaakt wordt tussen de € 45 en € 75 per persoon inclusief Little High Tea of voor workshops die in de avonduren gegeven worden tapas in plaats van een Little High Tea.

De sieraden die worden gemaakt zijn vergelijkbaar met diverse sieraden in onze website of naar eigen idee. De sieraden hebben een vergelijkbare verkoopwaarde met de sieraden in onze webshop met als verschil dat je je eigen unieke stuk maakt. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan zijn er diverse opties om thuis verder aan de slag te gaan, of natuurlijk om terug te komen voor een volgend sieraad.

Als extra optie kunnen wij een 360 graden presentatie en portret van de armbanden maken geschikt voor social media maken zoals je soms bij onze online producten ziet.

 

Tot snel, we kijken uit naar je bezoek aan ons!

Boeken van een groepsworkshop

Wil jij een groepsworkshops boeken? Neem dan contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Dan verzorgen wij een passende offerte. Wij zijn hier zeer flexibel in. Tevens kunnen we je informatie geven over de omgeving van Alphen (Gelderland), en de opties die er zijn wanneer je er een leuk dagje uit van wilt maken.

ZELF SIERADEN MAKEN

ONZE WORKSHOPS

klik op een van de buttons hieronder