Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je ze binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling retour melden via email. Indien binnen deze termijn door Bela Donaco geen  reclames zijn ontvangen, wordt beladonaco.nl geacht ten aanzien van het geleverde volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan. Wij zullen een eventueel probleem zo spoedig mogelijk oplossen. Mocht de oplossing niet aan je verwachting voldoen dan kun je de bestelling, zonder bijkomende kosten, annuleren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 3 werkdagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort (via creditcardmaatschappij danwel rechtstreeks).

Deze garantie vervalt wanneer

a. het product gedragen en/of gewassen is,
b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen,
c. De gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product binnen 21 werkdagen na aflevering aan Bela Donaco te retourneren met de daarbij behorende factuur, na schriftelijke mededeling aan Bela Donaco. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product niet gedragen en/of gewassen is. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Het adres voor de retourzendingen is:

Bela Donaco
Kerkstraat 1
6626 AJ Alphen (Gelderland)
Nederland

Email : info@beladonaco.com
Tel : 06 51190263

Bela Donaco zal binnen 3 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL is betaald) danwel de opdracht aan de creditcardmaatschappij verstrekken het bedrag bij te schrijven.