VOETSIERADEN

Onze unieke collectie enkelbandjes

Voetsieraden en enkelbandjes

Wij hebben een mooie unieke collectie voetsieraden en enkelbandjes voor dames en heren. Op deze pagina houden we ons bezig met dames enkelbandjes. We hebben enkelbandjes met Sterling Zilver gecombineerd met parels, edelstenen en leder. Alle voetsieraden worden in ons atelier ontworpen en handgemaakt.

Diverse stijlen en collecties enkelbandjes

We hebben bohemianstyle enkelbandjes maar ook basics met leder gecombineerd met parels of edelsteentjes. De Wrap Wire collectie enkelbandjes zijn van Sterling Zilver gecombineerd met edelstenen zoals Carneool, Onyx, Turquoise en andere mooie edelstenen of pareltjes. Wrap Wire is een arbeidsintensief proces met een uniek resultaat.

Enkelbandjes het hele jaar door

Waarom zou je enkelbandjes alleen in de zomer dragen? Natuurlijk is het mooi om te zien in de zomerse mode. Maar steeds meer mensen dragen een enkelbandje het hele jaar door. Dit is te zien in onze ontwerpen van voetsieraden die niet alleen op zomers gericht zijn. Voeten zijn immers ook vaak in andere seizoenen dan zomer en voorjaar zichtbaar. Dus waarom dan geen leuk enkelbandje zichtbaar?

Enkelbandjes voor heren

De laatste jaren nemen herenenkelbandjes een vlucht. Onze herenenkelbandjes zijn ook specifiek voor heren ontworpen en gemaakt. We zijn er trots op dat we een van de weinigen zijn die de voetsieraden voor heren speciaal voor heren designen. De materialen zijn net wat stoerder en mannelijker gecombineerd. Denk aan wat groter formaat edelstenen, wikkelenkelbandjes met meer volume. Vaak meer leder gecombineerd met Sterling Zilver.  kiest niet iedereen voor traditionele trouwsieraden en een witte jurk. Ook daar hebben we meer dan genoeg mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan een Bohemian huwelijk. Bekijk dan eens onze bohemian sieraden door op de volgende button te klikken.
 

VOETSIERADEN & ENKELBANDJES