Gedenksieraad uit ons assortiment

Je wilt een gedenksieraad, omdat je een dierbare wilt gedenken die je elke dag bij je kunt dragen. Dan ben je bij Bela Donaco aan het juiste adres! In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en daarna maken wij een gedenksieraad op maat. Met zorg gemaakt, de kwaliteit die je van ons gewend bent en voorzien van een uniek design. Kies je bijvoorbeeld een armband als gedenksieraad, dan maken wij de kralen met de hand, terwijl de armband uit ons assortiment komt. We kunnen deze kralen voorzien van een tekst.

Uniek
Bij ons gaat het dus om een sieraad uit ons assortiment, zodat je jouw dierbare bij je draagt. Wanneer we de kralen persoonlijk maken, gebruiken we een high tech laser die zelfs op kralen van 6 mm teksten kan plaatsen. Deze kleine teksten zijn scherp en goed leesbaar. Zoek je een gedenksieraad, zodat je jouw dierbare nog beter kunt gedenken of bij je kunt dragen? Dan kies je voor spacers uit ons assortiment. Spacers zorgen ervoor dat de aparte kralen los van elkaar staan, waardoor ze ineens meer opvallen. Welke mogelijkheden hiervoor zijn, hangt af van het betreffende sieraad. Wij zorgen ervoor dat de spacers in harmonie met jouw sieraad gemaakt worden.

Gedenksieraden
Gedenksieraden

Gedenktag met vingerafdruk

De gedenktag is vooral bedoeld als een uniek aandenken aan een dierbare en is perfect als gedenksieraad. De vingerafdruk zetten we op een tag en we zorgen ervoor dat de tag op elk sieraad past. Hiervoor hebben we natuurlijk wel een foto van de vingerafdruk nodig. We bewerken deze foto en maken de vingerafdruk zo geschikt voor de ets of gravure. Liever toch een hanger of ring met de vingerafdruk van jouw dierbare die je bij je draagt? Je vindt hier diverse voorbeelden van de manier waarop wij gedenkteksten en gedenktekens integreren in sieraden. Neem contact op voor alle mogelijkheden binnen ons assortiment.

Door het verleden geïnspireerd
Wij zoeken onze inspiratie geregeld in sieraden of stijlen uit een eerdere tijd. Leren van oude kunst, stijlen overnemen of inspiratie eruit opdoen: wij vinden het fantastisch! Art Deco, Native Art of oude muurtekeningen… Met zorg maken wij van iets ouds, iets nieuws. Dit geeft vaak verrassende combinaties en levert unieke sieraden op. Zo maakten we sieraden die verwijzen naar Art Deco en verwerkten we oude grottekeningen in onze enkelbandjes. Een symbool op de Sterling Zilveren knoop is het Tawa-symbool, dit betekent ‘zonnegeest’, en is afkomstig van de Hopi indianen. Een prachtig voorbeeld van Native Art in een nieuw jasje. Doordat wij dezelfde materialen gebruiken als onze voorouders, is elk sieraad handgemaakt en duurzaam! Desondanks blijft het toch gewoon een Bela Donaco-sieraad dat bijdraagt aan een betere wereld! Bekijk snel ons online aanbod!