Bela Donaco Custom Made Jewelry

Wilt u een sieraad speciaal op maat en voor u ontworpen en gemaakt door ons? Hebt u een object zoals een edelsteen, munt, foto dat u altijd als herinnering bij u wilt dragen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken om zo samen met u tot een mooi ontwerp en sieraad komen.

GRAVEREN

Wij kunnen uw sieraad en soms zelfs edelstenen of natuurstenen ook van een gravure voorzien. Denk hierbij aan trouwringen, gedenk sieraden zoals gedenkstenen en as sieraden of mini grafstenen waarin het as van uw nabestaande bewaard kan worden. Combinaties van edelsteen/natuursteen met Koper, Brons of Sterling Zilver zijn mogelijk.

Koester wat je lief hebt!

CUSTOMMADE INDIAN PIPE CHOKER

Dit sieraad is in opdracht gemaakt voor een Sjamaan. Een Indian pipe choker werd in vroegere tijden door indianen gebruikt als nek bescherming tegen pijlen. Dit unieke sieraad is versierd met Hopi symbolen. Veel Sterling Zilver en buffelleder versierd met Turquoise disc kraaltjes zijn de gebruikte materialen. Alle materialen zijn afkomstig uit het gebied waar deze indianen leven/leefde. Een prachtig Native Art object.

GEDENKTAG MET VINGER AFDRUK

Een uniek aandenken aan iemand die u lief is of was. Een vingerafdruk op een tag dat aan ieder sieraad past.

Wat we nodig hebben is een foto van de vingerafdruk zodat we die kunnen bewerken en geschikt kunnen maken voor de ets/gravure. Deze tag is verkrijgbaar om de volgende materialen.

  • Sterling Zilver
  • Brons
  • Koper
  • Messing
  • RVS

Bestel direct

SIERADEN OP MAAT VOOR U

Ziet u een sieraad op onze website of hebt u ergens anders een sieraad gezien maar u wilt dat in uw eigen stijl laten maken? Bij ons kan bijna alles. Wij hebben veel materialen en edelstenen op voorraad en anders bestellen we het gewoon. Hier rechts een voorbeeld van een custom-made ketting/choker van leder, Amethist en Sterling Zilver passend bij een Bela Donaco armband.

U kunt ons altijd mailen of bellen voor vrijblijvende informatie en advies.Wanneer wij een sieraad op maat maken doen we dat stap voor stap in overleg met u.

CUSTOM MADE ARMBANDEN

Hier een custom-made armband voor een beginnend artiest met zijn logo van Sterling Zilver op koper. De sluiting is een retro/klassieke sluiting door ons ontworpen en gemaakt.

Dit sieraad gaat je leven mee en is oersterk. Een combinatie van design, oud zilversmeedwerk en hightech. Een uniek sieraad waarmee je de show steelt.

 

CUSTOM MADE RINGEN

Dit is een voorbeeld van een custom made ring van een klant die ooit een edelsteen als aandenken heeft gehad. Deze steen is verwerkt in een handgemaakte sterling zilveren ring.

Of gewoon een ring met een boodschap…

 

CUSTOM MADE PENDANTS

Dit is een medaillon gemaakt voor een pop muzikant Nikki. Deze medaillon is gemaakt van Tombak met een ledere hanger en met sterling zilver afgewerkt.