GENIET VAN HET MOMENT

WORKSHOP OORBELLEN MAKEN

inclusief Little High Tea

De workshop

De workshop oorbellen maken is kleinschalig met maximaal 6 personen en duurt gemiddeld 2 uur met eventueel een kleine uitloop. Na ontvangst met koffie/thee met wat lekkers gaan we aan de slag. We hebben een grote keus aan edelstenen in vele vormen, maten en kleuren en werken eigenlijk alleen met combinaties van natuurlijke materialen, die we proberen zo groen mogelijk in te kopen. Zo werken we veel met “groen – hergebruikt” Sterling zilver (al dan niet verguld) vintage leder, koper, messing en goldfilled. Tijdens de workshop staan wij klaar om je te helpen, maar ook om te zorgen voor nog een lekker hapje en drankje, waardoor de workshop ook echt een gezellig uitje wordt.

De all-in prijs voor een workshop oorbellen maken is € 45.

Het sieraad dat wordt gemaakt in onze workshop en heeft een vergelijkbare verkoopwaarde met de sieraden in onze webshop met als verschil dat je je eigen unieke stuk maakt. Mocht je de smaak te pakken hebben, dan zijn er diverse opties om thuis verder aan de slag te gaan, of natuurlijk om terug te komen voor een volgend sieraad.

Als extra optie kunnen wij een 360 graden presentatie en portret van de oorbellen maken geschikt voor social media maken zoals je soms bij onze online producten ziet.

 

Tot snel, we kijken uit naar je bezoek aan ons!

Boeken van een workshop

Wil jij een van onze workshops volgen, kies dan hieronder een van de beschikbare datums en schrijf je in. Heb je al een complete groep van 4 tot 8 personen en wil je graag op een zelf gekozen dag en/of tijdstip een workshop volgen, dan kun je contact met ons opnemen of inschrijven op de pagina workshops voor groepen om het een en ander af te stemmen. Wij zijn hier zeer flexibel in. Tevens kunnen we je informatie geven over de omgeving van Alphen (Gelderland), en de opties die er zijn wanneer je er een leuk dagje uit van wilt maken.

Een hanger als alternatief

Draag je geen oorbellen maar wil je wel meedoen aan deze workshop? Geen probleem. In de plaats van oorbellen kunt u ook een hanger maken waar we diverse mooie edelsrenen voor hebben liggen.

BE CREATIVE

LIJST VAN WORKSHOPS

OORBELLEN MAKEN
ZELF SIERADEN MAKEN

ONZE WORKSHOPS

klik op een van de buttons hieronder