Je bekijkt nu Bela Donaco mode of slowfashon?
Sterling Zilveren kettinkje met Amethist

Bela Donaco mode of slowfashon?

Waar staat Bela Donaco voor? Maken wij mode & trendy sieraden of zijn onze sieraden beter in te delen als slow fashion? Wat we vooral willen is een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig sieraad maken. Natuurlijk kijken we wat de mode en trends doen zoals kleuren en stijl. Maar we laten ons zeker niet afleiden door wat grote merken zien als trend en doen vooral ons ding. Dat wil zeggen sieraden maken die wij mooi vinden en waarvan we denken dat onze doelgroep deze ook kan waarderen.

Kun je bij ons dan geen sieraad kopen passend bij de huidige trends of mode? Nou we hebben op dit moment bijna 1.000 verschillende modellen gemaakt in veel variaties waarvan er nu nog 500 worden aangeboden. Verschillende edelstenen met de kleuren die daarbij horen gecombineerd met Sterling Zilver en leder. Dus er staan altijd modellen en kleuren tussen die perfect aansluiten bij de trend van deze tijd.

Wat wij belangrijker vinden is dat iedereen vooral zichzelf is en blijft zonder beperkt te worden door huidige trends en mode. Wij vinden het zonde om veel geld uit te geven aan mode die voor je het weet weer verouderd is. Daarom gaan we uit van het zogenaamde “SLOW FASHION” principe.

SLOW FASHION

Er zijn een paar punten waaraan slow fashion moet voldoen. Omdat wij alles in ons atelier maken kunnen we 100% garanderen dat we voldoen aan deze punten. We doen bijvoorbeeld onderzoek naar de herkomst van de materialen zoals bijvoorbeeld het Sterling Zilver dat groen genoemd mag worden omdat 96% hergebruikt / gerecycled is.

De volgende punten zijn kenmerkend voor slow fashion:

Goed
Kwalitatieve en tijdloze sieraden die gemaakt worden om zo lang mogelijk mee te gaan en goed te combineren zijn.

Vriendelijk
Productie die geen roofbouw pleegt op het milieu en misbruik maakt van mensen die een bijdrage leveren aan het ontstaan van het sieraad. 

Fairtrade
Toegankelijke en eerlijke verkoopprijzen voor consumenten. Eerlijke Dutch – handmade sieraden bij ons in het atelier gemaakt. 

Minder
Bij Slow Fashion wordt gefocust op minder schakels in de keten zoals dure reclames en te veel verkooppunten. Bovendien wordt er nooit in productie gemaakt maar altijd in kleine oplagen of custom made. Overschot is ondenkbaar in onze visie.

Geef een reactie