Je bekijkt nu Nieuw! Workshop sieraden maken

Nieuw! Workshop sieraden maken

Vanaf heden kun je inschrijven voor onze workshops sieraden maken inclusief Little High Tea. Op dit moment bieden we 3 workshops aan. Oorbellen maken, Armbandjes maken en kettingen maken. Als alternatief kun je ook enkelbandjes in plaats van armbandjes en hangers in plaats van oorbellen maken. De eerste workshop begin eind februari. We houden de workshops kleinschalig van 4 tot 6 personen om er zeker van te zijn dat we voldoende aandacht kunnen geven en er een mooi sieraad gemaakt kan worden met minimaal de prijsklasse zoals de sieraden in de webshop vernoemd. 

Deze workshops duren gemiddeld 2 tot 3 uur, met eventueel een kleine uitloop. Na ontvangst met koffie/thee met wat lekkers gaan we aan de slag. We hebben een grote keus aan edelstenen in vele vormen, maten en kleuren en werken eigenlijk alleen met combinaties van natuurlijke materialen, die we proberen zo groen mogelijk in te kopen. Zo werken we veel met “groen” Sterling zilver (al dan niet verguld) vintage leder, koper, messing en goldfilled. Tijdens de workshop staan wij klaar om je te helpen, maar ook om te zorgen voor nog een lekker hapje en drankje, waardoor de workshop ook echt een gezellig uitje wordt. 

Meer informatie op onze website

Galerie / Atelier Bela Donaco

Wij zijn gevestigd aan de over van de Maas in Alphen Gelderland in een historisch pand van 200 jaar. We hebben het laatste jaar hard gewerkt om de galerie in de oorspronkelijke staat terug te krijgen waardoor het een warme en klassieke omgeving is geworden waar het goed vertoeven is. Naast de werkplek zijn er ook mogelijkheden om plaats te nemen in een zithoek om even te genieten van wat muziek en een drankje. In de zomer kan dat ook buiten op een terras waar men kan genieten van het uitzicht.

Een bezoek aan ons kan ook uitstekend gecombineerd worden met een wandeling langs het klompenpad dat vlak bij ons begint of gecombineerd met een lunch of middag terras bij onze buren de Hucht. 

Geef een reactie